Heeft u een vraag? Neem contact met ons op via info@salenteinpremiumbeef.nl of via 033 247 52 22
Ga voor de Salentein Premium Beef actie naar onze webshop
  • Salentein Premium Beef:

    Van Passie naar perfectie

    25 jaar geleden raakten wij in de ban van hetgeen Argentinië te bieden heeft. We vonden en benutten er de kansen voor de productie van onze welbekende en gelijknamige wijnen maar ook voor een extensief veeteelt programma met de beste Argentijnse rassen in de hoofdrol.

Dit heeft geresulteerd in Salentein Premium Beef:
Een premium kwaliteit rundvlees van prachtige stoere vleesrunderrassen, geroemd om hun eigenschappen en net als onze wijnen behorend tot de beste van de wereld. Dit gecombineerd met de smaak van natuur en ecologisch evenwicht maakt van de Salentein Premium Beef een (h)eerlijk stuk vlees met een uitzonderlijke smaak!

 

Het is ons doel u en uw gasten de smaak van de pampa’s door ons rundvlees dat volgens de hoogste kwaliteitsnormen en met respect voor natuur en milieu geproduceerd is te laten ervaren.

 

De pampa’s ervaren en raszuivere Argentijnse steaks serveren, precies zoals ‘t bedoeld is?
Salentein Premium Beef geeft ‘t allemaal, vanaf de allereerste ‘bite’.

Geïnteresseerd?

Salentein Premium Beef:

natuurlijk vol van smaak

De ongerepte natuur, de grazige weiden, het zuivere water, het gunstige klimaat en de ongekende ruimte resulteren al van oudsher in vlees van hoge kwaliteit.

Onze runderen gedijen onder deze natuurlijke omstandigheden en hebben geen bijvoeding nodig. Op 2 à 3-jarige leeftijd zijn ze slachtrijp. Voor optimale borging van de kwaliteit worden onze runderen daarvoor stuk voor stuk geselecteerd. Elk dier wordt eveneens afzonderlijk geïdentificeerd zodat het vlees traceerbaar is naar de oorspronkelijke Estancia (boerderij).

 

Na rijping wordt het vlees zorgvuldig verpakt en in de modernste koelcontainers onder voortdurende controle verscheept naar Europa. Zodat u en wij verzekerd zijn van kwaliteit van bron tot klant. Deze aanpak is terug te proeven in elk stuk Salentein PREMIUM.

ossenhaas

Tournedos

De tournedos wordt gesneden van de haas, het meest malse stukje vlees van het rund. Andere steaks die uit dit deel van het rund worden gesneden, zijn de filet mignon en de chateaubriand.

entrecote

Entrecote

De entrecote wordt gesneden van de dunne lende en is het grootste van de twee stukken vlees die samen de T-bone vormen. Deze malse steak met zijn rijke smaak is een favoriet stukje vlees in veel restaurants.

ribeye

Ribeye

De ribeye wordt gesneden uit de fijne rib zonder bot. Het is een heerlijk stukje vlees met een fijne bite en bijzonder rijke smaak, dat zich uitstekend leent voor roosteren, grillen en bakken in de pan.

biefstuk

Biefstuk

De biefstuk wordt deels uit de dikke lende en deels uit de bovenbil gesneden. Dit stukje vlees is lekker sappig van smaak. Door zijn vetmarmering is deze biefstuk heerlijk mals .

bent u geïnteresseerd?
of wilt u een bestelling plaatsen?

Vul het contactformulier in, en wij nemen spoedig contact met u op!